Rang lista korisnika za dodjelu i prenos prava vlasništva na nekretninama u vlasništvu Grada Tuzle

Prvostepena komisija za provođenje javnog konkursa za prenos prava vlasništva na nekretninama u vlasništvu Općine Tuzla licima sa nastradalih područja Tuzle objavila je danas Odluku sa utvrđenom Rang listom i prijedlogom odabira korisnika za dodjelu i prenos prava vlasništva na nekretninama/zemljištu u vlasništvu Grada Tuzle.

Odlukom se utvrđuje Rang lista korisnika za dodjelu i prenos prava vlasništva na nekretninama u vlasništvu Grada Tuzle u katastarskoj općini Plane i to za 5 korisnika , u Breškama za 19 korisnika, Solini za 17 korisnika. Takođe,utvrđena je i Rang lista korisnika za dodjelu i prenos prava vlasništva na nekretninama u vlasništvu Grada Tuzle u katastarskoj općini Tuzla I i to 9 korisnika.

Utvrđena je i Rang lista korisnika za dodjelu i prenos prava vlasništva na nekretninama u vlasništvu Grada Tuzle čije prijave nisu bodovane iz razloga jer su iste nepotpune, preuranjene, neosnovane ili su podnosioci odustali od prijave na konkurs i to za 21korisnika.Protiv ove

Svaki učesnik javnog konkursa može podnijeti prigovor Komisiji za razmatranje prigovora, u roku od 3 dana od dana prijema ove Odluke, saopćavaju iz ove komisije.
Rang listu možete vidjeti na stranici tuzla.ba.
(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*