Armin Malikić pobjednik je showa ‘Zvijezde – ljetni hit’!

 

Omiljeni žiri u Hrvatskoj u finalnoj je epizodi showa ‘Zvijezde – ljetni hit’, nakon izvrsnih izvedbi i emotivnih dueta odlučlio – pobjedu odnosi fantastični Armin Malikić!

Talentirani 27-godišnjak iz Tuzle, budući liječnik kojemu je glazba u krvi, svojim je fantastičnim vokalom i plesnim nastupima žiri svaki put potpuno izuo iz cipela, a sve je kulminiralo u finalnoj emisiji kada je prvo na svoj specifičan način iznio pjesmu ‘Pričaj mi o ljubavi’, nakon koje mu je žiri predvidio svjetsku karijeru, a zatim ih je kupio i energijom pjevajući Tončijev hit ‘Ja bi tija bit’.

U velikom intervjuu za RTL.hr nova ljetna glazbena senzacija, Armin Malikić, otkrio je je li očekivao pobjedu, što misli o suradnji s Tončijem, ali i kako zamišlja svoju daljnju glazbenu karijeru.

“Prije finala sam se potajno nadao, ali u finalu nisam očekivao pobjedu, iz nekog razloga se nisam osjećao dovoljno sigurnim i komentari žirija nisu baš naslućivali tko bi mogao biti pobjednik. Kad sam čuo svoje ime na proglašenju, bio sam malo šokiran!” , priznaje Armin odmah u startu.

 ‘Duet s Đurom bio je veliko iskustvo za mene’

Mladi glazbenik bio je izvrstan cijelu sezonu, a njegov duet s Andreom Andrassy mnoge je pozitivno iznenadio i oduševio. Naime, otpjevali su pjesmu ‘Shallow’ po uzoru na Bradleyja Coopera i Lady Gagu. “Zaista prelijepo iskustvo. Andrea se pojavila na probi za duet i odmah sam znao da ćemo razmijeniti dosta emocija i lijepe energije na pozornici. Mislim da je ona imala veću tremu od mene, i to mi je bilo jako simpatično”, kaže Armin pa se prisjeća i dueta koji je u finalu otpjevao s Đurom. “Duet s njim bio je veliko iskustvo za mene, s obzirom na to da se radi o svestranom umjetniku koji je i glumac te postoji tako dugo. Nevjerojatno mi je odgovarala njegova energija, opća pozitiva i osjećaj neke slobode koji mi je dao elan da pobijedim tremu koju sam imao u finalu. Super je bilo raditi s njima!”

Armin nije odmah ljudima oko sebe otkrio da se natječe u ‘Zvijezdama’ ni da je došao do finala, pa je nekima od njih to bio potpuni šok. “Kad su saznali, imali su super reakcije! Većina je bila šokirana jer nisu prvotno ni znali da sam se prijavio na ‘Zvijezde’. Neki su me čak malo i kritizirali što sam tako samozatajan, ali znaju da sam ja po prirodi oduvijek takav i bili su jako sretni i pružili mi podršku”, otkriva budući doktor koji je vijest o pobjedi prvo javio mami i tati. “Kao neko malo dijete, ali oni su često pisali i pitali kako teče natjecanje. Mislim da su oboje zaplakali od radosti jer su znali koliko je ovo iskustvo bilo važno za mene i moju strast prema glazbi”, kaže Armin s osmijehom na licu koji je pobjedu proslavio na prilično simpatičan način.

‘U ime pobjede simbolično sam naručio i jedan džin tonik’

“Pizza i Coca-cola na vrhu zgrade s predivnim pogledom. Opcija je bila kasnije otići na R'n'B party, ali ja sam se odlučio za krevet, jastuk i pokrivač jer sam bio jako umoran. U ime pobjede simbolično sam naručio i jedan džin tonik ili, kako pjesma kaže, ‘tonik-džin’, i nakon toga spavao 11 sati jer, realno, malo sam poginuo na onoj bini”, rekao je te otkrio na što će potrošiti nagradu: ”Novčanu nagradu uložit ću u karijeru, a vjerujem da ću jednim dijelom sebi priuštiti neke stvari koje nisam bio u prilici ranije. Puknuti ekran telefona mijenjam odmah jer me ovaj izluđuje. Moram počastiti i roditelje nekim godišnjim odmorom. Evo me, kao da sam osvojio milijun!”

Armin ima razne planove nakon ‘Zvijezda’, ali zasad je fokusiran na svoj novi ljetni hit koji je napisao Tonči Huljić. “Ja ne volim puno odmarati pa se nadam da ima posla za mene, ali polako. Trenutno sam fokusiran na nastup na Splitskom festivalu u suradnji s Tončijem i ta priča je tek u nekom početnom razvoju. Radim i na nekim svojim pjesmama, i dalje pišem pjesme i promoviram svoj rad na showu. A za Splitski festival se uzdam u Tončijev savjet. To je njegov teren, i ja ću slušati ono što on misli da je najbolje. Mala trema postoji, pjevam pjesmu na dalmatinskom, a ja Bosanac! Međutim, ima tu neke velike sličnosti u senzibilitetu pa ću dati sve od sebe da se snađem tamo. S džin tonikom ili bez, trema obično nestane kada izađem na binu, nadam se da će i ovaj put biti tako.”

‘Muzika je moja prva ljubav, a ja vjerujem u ljubav’

Kako ima još samo nekoliko ispita do kraja fakulteta pa će uz titulu nove glazbene zvijezde dobiti i onu doktora medicine, Armin otkriva što mu je draže i može li uopće odabrati. “Medicina je struka i predivno zanimanje. Muzika je moja prva ljubav, a ja vjerujem u ljubav”, kaže kratko.

Uz sve te talentirane glazbenike koji su se prijavili u show i došli do finala, Armin se izborio za pobjedu, ali i on je imao svog favorita. “Andrea Kadić, definitivno! Mislim da svi imaju nešto posebno i da su svi na svoj način pokazali svoje kvalitete, ali Andrein glas me uvijek naježi. Na probama smo se ježili kad je pjevala ‘Stađune’, a pjeva ona i Beyonce i Božu Vreću, doslovno, pjeva telefonski imenik”, opisuje živopisno.

‘S Andreom Kadić uvijek su neke provale’

S njom, ali i s ostalim kandidatima Armin je ostao u kontaktu. “Čujem se sa svim kandidatima pomalo, s nekima više, s nekima manje. Uglavnom se dopisujem s Dženanom i Ivanom. S Andreom Kadić su uvijek neke provale, jer ona je jako duhovita djevojka, ja nju pogledam i kreće smijeh, iako djeluje malo ozbiljno na bini, nas dvoje smo se toliko smijali na probama jedno drugome da su nas jednom izbacili s probe jer ostali kandidati nisu mogli vježbati. Što se žirija tiče, s Tončijem upravo spremam navedenu suradnju. Upoznao sam ga bolje i jako mi je drago zbog toga, tako da se čujemo profesionalno, i sve teče opusteno i lijepo. Ali naravno da je Andrea Andrassy ”the real deal”! S njom se čujem redovno, predivna je i toliko duhovita osoba”, otkriva.

A osim svih njezinih reakcija i provala u showu, Armin će pamtiti još neke trenutke i komentare žirija. “Đurine komentare jako cijenim, Nina je bila divna prema meni i njezini komentari su zaista odvagani i realni. Zapamtio sam kad mi je Petar Grašo rekao da se sve događa s nekim razlogom i da sam ja tu s nekim razlogom – ja vjerujem u to”, kaže te dodaje kako ima još neke želje i snove koje bi volio realizirati: “Imam neostvarenih želja, ali vjerujem da neke želje treba čuvati samo za sebe kako bi se ostvarile. Volio bih raditi s dosta glazbenika, zaista, važno mi je napraviti nešto novo, neka zanimljiva mješavina nekog žanra s mojim vokalom bi me jako razveselila.”

rtl.hr

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*