“Pusti probleme” uz malo drugačijeg Sergeja Ćetkovića koji je udružio snage s klapom Who See

Sergej Ćetković ovo ljeto provodi radno ne zapostavljajući svoju karijeru pa je, između mnogobrojnih nastupa širom regiona, iskoristio nekoliko lijepih julskih dana da u Kotoru i Bokokotorskom zalivu snimi spot za svoju novu pjesmu “Pusti probleme” i publici priredi neočekivano iznenađenje.Poznat po emotivnim i elegičnim baladama, jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora, ovog puta se odlučuje na drugačiji muzički korak i sa svojim prijateljima, Dejanom Dedovićem i Mariom Đorđevićem, poznatijim kao Deda i Noyz iz klape Who See, tvorcima nekadašnjeg velikog hita “Đe se kupaš“, pravi specifičnu kombinaciju pop i hip-hop zvuka koja pjesmi daje zanimljiv retro prizvuk, notu duhovitosti i pozitivne energije i svojim mediteranskim ritmom, vedrinom i šarmom osvaja na prvo slušanje. 

“Poruka ove pjesme je da na trenutak moramo da prekinemo ovaj prebrzi tempo svakodnevnice, zastanemo i razmislimo o tome šta su nam prioriteti u životu. Potrebno je da se koliko god možemo posvetimo sebi i dragim ljudima, zaboravimo na probleme i prepustimo stvarima zbog kojih se osjećamo dobro. Okružiti se pravim ljudima, uživati u životu, usporiti i iskoristiti svaki momenat za nešto lijepo što nas čini sretnim, makar to bio samo jedan nezaboravan dan na moru sa prijateljima i porodicom. Brige neće nestati, ali moramo da pronađemo balans i sačuvamo optimizam, pozitivno razmišljanje, smijeh i pogled na svijet sa vedrije strane. Važno je da vjerujemo da će sve biti dobro, da se ne opterećujemo stvarima koje ne možemo da promijenimo, a zbog kojih one važne prolaze pored nas i ne primjećujemo ih. Često je, zaista, ljekovito reći neka ide kako ide, neka bude kako biti mora, spakovati kofere, isključiti telefone i nekoliko dana odvojiti samo za sebe i drage ljude”, ističe Sergej Ćetković.

Dodaje kako je uživao stvarajući ovu pjesmu i snimajući spot sa svojim prijateljima iz klape Who See

“Već dugo čekamo priliku da sarađujemo, ali vrijedelo je i vjerujem da smo napravili kvalitetnu stvar uz koju će se ovog ljeta plesati na plažama i u klubovima širom regiona i da će ljudi uz nju postati vedriji, sretniji i bolje raspoloženi”, rekao je Ćetković.

“Sergej je naš superstar, jedan od najvećih. Kad je tako, onda je velika čast biti sa njim na istoj traci. Pjesma je, otprilike, ljetnja opuštencija i kao takva nije bila pretežak zadatak, a osim toga, sa Sergejem je komunikacija veoma laka, tako da smo sve, uključujući i spot, veoma brzo završili”, rekli su Deda i Noyz. 

Muziku za pjesmu “Pusti probleme” radio je Sergej koji je zajedno sa Dejanom i Mariom pisao i tekst, aranžman potpisuju Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je direktor fotografije i reditelj spota Želimir Križov.

(Klix.ba)


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*