Počinje kulturna manifestacija: ”Dani otvorenih vrata Agora centra”

Agora centar će u periodu od 26. novembra do 04. decembra 2014.godine organizovati manifestaciju ”Dani otvorenih vrata”. Tokom osmodnevnih aktivnosti Agora centar će, i ove godine, ponuditi građanima različite sadržaje iz oblasti likovne umjetnosti, književnosti, kreativnog rada, te građanskog obrazovanja i cjeloživotnog učenja.

Ovu tradicionalnu manifestaciju, organizuju 7 godinu za redom i ona predstavlja pozitivan primjer uključenosti lokalnog stanovništva u kreiranje sadržaja u skladu sa potrebama lokalne zajednice. Sama manifestacija omogućava stvaranje prilika za promociju rada lokalnog stanovništva koje se profesionalno ili amaterski bavi kulturnim i stvaralačkim radom, te promociju društvenih centara kao mjesta dostupnih za sve građane koji se žele baviti razvojem kulturnih sadržaja, navodi se u saopćenju Agora centra Tuzla.

”Dani otvorenih vrata” će biti otvoreni u srijedu 26. novembra 2014. godine, u Agora Centru (Simin Han) sa početkom u 16:00 sati, likovnom izložbom gospodina Emira Hamzića, člana ULU TK i Udruženja Franjo Leder.

(RTV7)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*