Sve spremno za spektakularni NFC 10 Fight night u Tuzli

U toku su završne pripreme za istinski sportski spektakl NFC 10 Fight Night, koji će u Tuzli 26. Oktobra okupiti najznačajnija imena u svijetu MMA borbi.

Zahvaljujući organizatoru VTK «Panther» iz Tuzle, po prvi put će bosanskohercegovačka publika gledati borbe u profesionalnom kavezu.

«U Tuzlu stiže veliki broj istinskih MMA zvijezda, kako muških boraca, tako i najatraktivnijih ženskih predstavnika ovog sporta, te nam je veliko zadovoljstvo što smo na čelu organizacije jednog ovakvog spektakla» – istakao je Mirsad Nokto, idejni tvorac ove spektakularne večeri.

S posebnim zadovoljstvom organizatori ističu činjenicu da će im se na NFC Fight Night – u pridružiti jedno od najznačajnijih imena MMA svijeta, Semmy Schilt, što je posebno privlačno svim poznavaocima i ljubiteljima MMA borbi.

26. oktobra u tuzlanskoj dvorani Mejdan publika će moći pratiti petnaest  borbi u profesionalnom kavezu, kako domaćih boraca, tako i gostiju iz nekoliko evropskih zemalja. Planirano je ukupno  12 MMA borbi i 3 K1 borbe.

Prodaja ulaznica je na nekoliko prodajnih mjesta u Tuzli, te u sistemu kupikartu.ba.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.