Prvi hotel na svijetu u obliku gitare otvorio je svoja vrata

Hotel “Guitar” vrijedan 1,5 milijardi dolara svečano je otvoren prošle sedmice na Floridi. Mnoge poznate ličnosti poput Johnny Deppa, Khloe Kardashian i Bella Thorne, bili su na otvorenju prvog hotela u obliku gitare. Goste je zabavljao pop rock bend Maroon 5. Ovaj hotel dio je velikog projekta kompanije Hard Rock, ima 35 spratova te je opremljen svim onim potrepštinama na koje su ljubitelji luksuza navikli, poput bazena, privatne plaže, kluba na plaži, restorana i VIP bazena.

“Nadamo se da će hotel Guitar privući posjetitelje iz cijele Amerike ali i iz svijeta”, kazao je Jim Allen, predsjednik Hard Rock International-a.

Dodao je i kako je brend Hard Rock jedan od najjačih na svijetu i kako njihova marka predstavlja više od hrane, pića i mjesta za boravak.

Muzički elementi su ono što definira Hard Rock hotele, restorane i zabavne objekte širom svijeta. Hotel ima i veliki kazino, koji će sadrži 3.000 slot aparata, 193 stola za igranje i poker salu sa četrdeset šest stolova.

Osim toga u hotelu postoje i velike prostorije za sastanke, a tu je i 14 restorana pa će svi gosti pronaći nešto po svom ukusu.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*