Nakon ubistva muškarca kod Brčkog saslušavaju se svjedoci i traga za ubicom

Nakon jučerašnjeg ubistva 63-godišnjeg Slaviše Jovičevića u Brezovom Polju kod Brčkog tužilac tamošnjeg tužilaštva saslušava određene svjedoke, a u toku je i potraga za ubicom čiji identitet je poznat. Policiji Brčko distrikta jučer je prijavljeno ubistvo Slaviše Jovičevića, a nezvanično kao osumnjičeni za počinjenje ovog krivičnog djela naveden je njegov 34-godišnji sin Dalibor Jovičević kojem se gubi svaki trag.

Tijelo nastradalog Jovičevića pronašla je njegova supruga, a kako su danas naveli iz Tužilaštva Brčko distrikta, istražitelji intenzivno provode istražne radnje u ovom predmetu.

“Provodi se uviđaj na mjesta događaja, kojim neposredno rukovodi tužilac Tužilaštva, naređena je obdukcija tijela žrtve, saslušavaju se mogući svjedoci i provode druge istražne radnje usmjerene na dokazivanje ovog zločina. Provođenje istrage se nastavlja u saradnji sa policijom, koja traga za osobom poznatog identiteta, koja se dovodi u vezu s ovim ubistvom”, naveli su iz Tužilaštva Brčko distrikta.

Zbog interesa istrage iz Tužilaštva Brčko distrikta su kazali da trenutno ne mogu objaviti više informacija vezano za ovo ubistvo.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*