Otkriveno ko je nasmijana beba-sunce iz Teletubbiesa

Jedna studentica je prekinula 19-godišnju šutnju i tako otkrila da je ona bila beba-sunce u TV show-u Teletubbies.

Jess Smith iz Kenta je odabrana da bude nasmijana beba-sunce koja je nadzirala Teletubbyland kada je imala devet mjeseci.

Show je bio globalni hit, a Jess Smith je postala jedno od najpoznatijih lica u svijetu – ali samo je njena porodica znala da je to ona.

I prije su postojale glasine o pravom identiteu bebe koje su glasile da je to bila druga Jessica Smith, 27-godišnja zvijezda američke tinejdžerske sapunice Laguna Beach.

Ali Jes Smith je konačno izašla u javnost i progovorila o svojoj ulozi u ovom showu. Smith je otkrila tajnu tokom jedne igre sa kolegama sa fakulteta u kojoj su svi morali reći nešto o sebi što niko ne zna. Nakon toga je iskoristila Facebook kako bi potvrdila da je to ona.

Smith je kazala: “Pomislila sam kako im mogu to reći s obzirom da ću iduće tri godine provoditi s njima”.

“Nedavno sam proslavila 19. rođendan i nakon dosta razmišljanja, odlučila sam da je vrijeme da svima kažem. Skrivala sam to, ali na ohrabrenje mojih prijatelja sa fakulteta, odlučila sam da ispričam pravu priču. Svi kažu kako mogu vidjeti sličnosti s mojim licem sada i sa onim kad sam bila beba. Nisam se mnogo promijenila i još uvijek se smješkam”, napisala je Smith.

Također je dodala kako joj nije jasno zašto su svi smatrali da je glumica Jessica Smith ta beba, jer bi ona u vrijeme snimanja imala deset godina.

Kada je Jessina majka Anji Smith odvela kćerkicu u bolnicu na rutinski pregled, jedan muškarac iz Ragdoll produkcije je zamoljen da u bolnici pronađe neku bebu koja bi se smijala.

Jessin tata Bill je nasmijavao Jess igrajući se sa plišanim medom iza kamere. Jess je dobila 250 funti za snimanje i kutiju punu igračaka.

BBC planira snimiti 60 novih epizoda izuzetno popularnog dječijeg televizijskoh showa iz 90-ih, prenosi N1.

(rtv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*