AFP: Francuski komandosi ubili braću teroriste! Talac spašen

ISLAMISTIČKI teroristi koji su pobili novinare u redakciji lista Charlie Hebdo zabarikadirali su se u tiskari koja se nalazi u  Dammartin-en-Goeleu. Francuski mediji javljaju o žrtvama pucnjave, no tužitelji negiraju te izvještaje.

“Imamo informacije o nazočnosti terorista koje želimo zaustaviti”, rekao je ministar unutarnjih poslova Bernard Cazeneuve novinarima u Parizu, nakon što je policijski izvor kazao da je došlo do talačke krize unutar lokalne tiskare u gradu.

“Operacija je u tijeku u Dammartin-en-Goeleu, a mobilizirane su sve službe u području”, rekao je Cazeneuve, dodajući da će daljnje operacije biti vođene “tijekom nadolazećih sati, nadolazećih minuta”. Jedan je izvor kazao da “nije sigurno koliko se osoba nalazi unutar” tiskare.

Dammartin-en-Goele nalazi se 40 kilometara od šumskog područja u kojem je policija u četvrtak lovila braću Cherifa i Saida Kouachija, osumnjičene za atentat izvršen u srijedu na satirički tjednik Charlie Hebdo u kojem je poginulo 12 osoba.

Ranije je javljeno da su se u gradu čuli pucnjevi, a policijski je izvor kazao da su njihove snage pokušavale zaustaviti vozilo na obližnjoj autocesti A2.

(index)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*