Na Panonskim jezerima prvi kupači: Ne tražite drugu destinaciju za ljetovanje! (VIDEO)

Kompleks slanih Panonskih jezera u Tuzli jutros je zvanično počeo sa radom nakon što je nadležna ovlaštena institucija izdala certifikat o visokoj kvaliteti slane dezinficirane vode u jezerima čime su se stekli uslovi za otvaranje ovogodišnje ljetne sezone koja će se realizovati uz primjenu svih propisanih mjera za zaštitu i sprječavanje širenja virusa COVID-19.

Tuzla sa svojim Panonskim jezerima već odavno je postala atraktivna destinacija regiona, tako da ove godine ne očekuje se puno gostiju izvan BiH ali sasvim sigruno da će zbog novonastale situacije brojni građani BiH ove sezone posjetiti jedina slana jezera u Evropi.

Cijene dnevnih ulaznica ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlu sezonu. Radno vrijeme kompleksa Panonike tokom juna mjeseca je od 08 do 20 sati.

RTV 7 Tuzla jutros je realizovao svoj jutarnji program upravo sa ovog kompleksa, osim gostiju Jutra u 7 i naša reporterska ekipa razgovarala je sa prvim posjetiocima i kupačima.

Svi su složni da su Panonska jezera biser Tuzle na koji svi trebamo biti ponosni u cijeloj BiH i poručili su da preporučuju svima da svoje godišnje odmore i ovo ljeto provedu upravo u Tuzli na “Pannonici”.

Opširnije u video prilogu:

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*