Objavljena imena nastradalih djevojaka u Foči

Okružni tužilac iz Trebinja Slobodanka Gaćinović izjavila je nakon izvlačenja tijela tri nastradale djevojke, te obavljenog uviđaja na mjestu autobuske nesreće na putu Foča – Šćepan Polje, da se utvrđuje identitet poginulih i uzrok saobraćajne nesreće.

“Slijede obdukcija i vještačenje”, rekla je nakon uviđaja Gaćinovićeva.

Srna nezvanično saznaje da su poginule Dragana Gluhović (25) sa Pala i Podgoričanke Marijana Medojević (28) i Amina Abdić (23).

Mehanizacija “Centrotransa” iz Istočnog Sarajeva izvukla je autobus ovog preduzeća, koji je sinoć oko 23.00 časa skliznuo u provaliju.

Nastradale djevojke izvukli su pripadanici Spasilačkog kluba “Volf” zajedno sa pripadanicima policijske Jedinice za podršku i hitnom službom Doma zdravlja u Foči, a u prisustvu Veseljka Eleza, direktora Republičke uprave Civilne zaštite koja je organizovala akciju.

Direktor Univerzitetske bolnice u Foči Veljko Marić potvrdio je da je, od 13 povrijeđenih putnika, 12 u stabilnom stanju i da će neki od njih već danas biti pušteni na kućno liječenje, dok je jedna pacijentkinja iz Herceg Novog na intenzivnoj hirurškoj njezi.

“Povrede su kontuzione, prelomi zglobnog sistema i povrede unutrašnjih organa. Njeno stanje se prati i nadamo se da ide dobrim tokom i da će sve biti u redu”, rekao je Marić.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*