Prijateljska atmosfera među navijačima u Dohi

Među navijačima u Dohi je izuzetna prijateljska atmosfera i trebalo bi da ostane do kraja prvenstva, javlja izvještač Fene iz Dohe.

Bosanskohercegovački navijači su u istim hotelima (radi se o četiri „towera“ s 2.200 soba!), kao i makedonski navijači, svaki dan su zajedno, ali će večeras tokom utakmice BiH – Makedonija biti na dvije strane “Ali Bin Hamad Arene”.

Koliko je dobra atmosfera svjedoči i dogovor o odigravanju prijateljske “vaterpolo utakmice” koja bi se trebalo igrati na otvorenom bazenu hotela.

S obzirom na to da je već dva dana u Dohi pogoršano vrijeme s puno vjetra „BH Fanatikosi“ su predložili „da se utakmica ne odgađa, ali da se igra u vanjskom hotelskom jakuziju“! O konačnom dogovoru za „jakuzi vaterpolo tekmu“, za koju Makedoncima odgovara lokalitet, znat će se poslije rukometne utakmice.

Ovo je samo jedna od šala koje navijači prave jedni drugima, ali važno je učešće na Svjetskom prvenstvu što su potvrdili slovenski navijači pozivajući na svoj party naše navijače u hotel Mariot, bilo je veselo uz popevke, Harisa, Nervoznog poštara, Čolu…

(Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*