Nalić: Ne znam da li ću ja voditi ekipu sljedeće sedmice, naš plan je bio suprotan od ovog

Nalić: Ne znam da li ću ja voditi ekipu sljedeće sedmice, naš plan je bio suprotan od ovog

Ekipa Tuzla Cityja je danas doživjela debakl na Tušnju, gdje ju je sa 0:4 pregazio furiozni Zrinjski.

Nakon utakmice je odgovornost na sebe preuzeo trener tima iz Simin Hana Zlatan Nalić.

“Dosta nezgodna situacija za stajati ovdje i obrazlagati ovu utakmicu. Zbog toga kao glavni i odgovorni za ovu igru želim da se izvinim navijačima. Preuzimam odgovornost i mislim da to i igrači trebaju da urade. Ono što je vrijedno pomena, jeste da je ovaj Zrinjski danas bio dosta dobar. Ovo je naš prvi kiks, bili su u svim segmentima bolji i ja im čestitam”, istakao je Nalić i otkrio da se igrači danas nisu držali zacrtanog plana.

“Nismo se držali našeg plana, koji je bio potpuno suprotan od ovoga. Na kraju se desilo ovo s ovim ciframa koje su neprijatne za sve.”

Nalić je istakao i kako je ovo prva utakmica od početka sezone koju je njegov tim odigrao loše, a to odmah rezultiralo teškim porazom.

“Ovo je prvi put da smo mi odigrali loše i to je odmah rezultiralo s teškim rezultatom. Naše ambicije se ne mijenjaju, moje se ne mijanjaju u svakom slučaju. Nadam se da ćemo iz ovog izaći više. Nedostajala su nam četiri igrača, tri se vraćaju i vidjećemo kako će se sve razvijati”, rekao je Nalić.

Za kraj je kazao kako ne zna da li će on biti trener koji će voditi ekipu i u narednoj sedmici.

“U ovom poslu nikad ne znate, ne znam da li ću ja biti trener koji će voditi ekipu sljedeće sedmice”, zaključio je stručnjak na klupi Tuzla Cityja.

(SCSport.ba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*