Servisne informacije: 11 saobraćajnih nesreća u protekla 24 sata

 Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži doći će do prekida u snadbijevanju električnom energijom danas  na području Grada Tuzle u naselju Hasanovac u vremenu od 09:00 do 12.00 sati, u naselju Divkovići u vremenu od 12:00 do 15:00 sati, i u naselju Donji Čaklovići u vremenu od 09:00 do 12:00 sati.

MUP TK: U protekla 24 sata javni red i mir narušen četiri  puta. Evidentirano je izvršenje pet krivičnih djela.  Dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća. Od toga, u četiri saobraćajne nesreće je sedam lica zadobilo povrede. Jedno lice teške, četiri lica lake, a o povredama dvije osobe ljekari se nisu izjasnili. Dogodilo se i sedam saobraćajnih nesreća sa materijalnom štetom.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ: Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili  186 medicinskih usluga.

VATROGASCI: Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata gasili su  dva puta požara na kontejneru te imali dvije tehničke intervencije.

VIK TUZLA: Kako saopćavaju iz tuzlanskog Vodovoda naselje Pasci je bez vodosnabdijevanja radi kvara na cjevovodu. Vodosnabdijevanje ostalih naselja na područja grada Tuzle je uredno.

Planirane su obustave u Rudarskoj ulica u periodu od 10,00 sati do 15,00 sati radi tlačne probe cjevovoda.

CENTRALNO GRIJANJE : Jutros radijatori topli, odnosno uredna je  isporuka toplotne energije.

KOMUNALAC: U JKP “Komunalac” Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*