Servisne informacije: Danas bez vode centar grada

MUP TK – Iz MUP-a TK nam je saopćeno da je u protekla 24 sata javni red i mir narušen puta četiri puta. Evidentirano je izvršenje  tri krivična djela,  Dogodilo se  10 saobraćajnih nesreća. U ovim nesrećama lakše tjelesne povrede zadobille su tri osobe.  O stepenu povreda ljekari se nisu izjasnili za  dva lica. Dogodilo se i šest  saobraćajnih nesreća sa materijalnom štetom.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ –  Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 149 medicinskih usluga.

VATROGASCI – Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata gasili su jedan manji požar u Ši selu i imali jednu tehničku intervenciju.

VODOVOD – Danas će doći do obustave vodosnabdijevanja u centru Grada (od zgrade Barok do sata na Korzu) u periodu od 08 do 12 sati zbog priključenja novih korisnika na mrežu, kada će biti na snazi i potpuna obustava saobraćaja na ovoj dionici, saopćeno je iz JKP Vodovod i kanalizacija. Uredno je vodosnadbijevanje u svim ostalim gradskim i prigradskim naseljima.

KOMUNALAC – U JKP Komunalac Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

CENTRALNO GRIJANJE – Jutros radijatori topli, odnosno uredna je  isporuka toplotne energije.

UKC – Servisnim informacijama dodajemo i to da je na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođeno sedam   beba,  dvije djevojčice  i pet dječaka.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*