Servisne informacije za 16.decembar: Bez vode nekoliko naselja u Tuzli

MUP TK- Iz MUP-a TK nam je saopćeno da je u protekla 24 sata javni red i mir narušen osam puta. Evidentirano je izvršenje  osam krivičnih djela. Dogodilo se šest saobraćajnih nesreća. Tri nesreće su bile samo sa materijalnom štetom. U jednoj nezgodi su tri lica zadobila lake povrede, a o stepenu povreda se ljekari nisu izjasnili za dvije osobe.

HITNA POMOĆ- Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 162 medicinske usluge.

VATROGASCI- Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata imali su dvije tehničke intervencije, zatim jedan požar na  dimnjaku, i jedan manji požar na elektroinstalacijama u kući.

VIK TUZLA- Danas će doći će do prekida vodosnabdijevanja u nekoliko tuzlanskih naselja, saopšteno je iz JKP Vodovod i kanalizacija Tuzla. Bez vode će periodu od 8 sati pa do završetka radova biti Novo Naselje (Solina), Mala Solina, te ulica 115 HVO Brigade, Veljka Lukića Kurjaka, te dijela ulice Armije BiH. Do prekida vodosnabdijevanja će doći do otklanjanja kvara na cjevovodu.***

KOMUNALAC- Iz JKP Komunalac Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

CENTRALNO GRIJANJE – Jutros radijatori topli, odnosno uredna je  isporuka toplotne energije.

UKC TUZLA: Servisnim informacijama dodajemo i to da je na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođeno devet beba, šest djevojčica  i tri dječaka.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*