Servisne informacije za 28.12.

MUP TK: Iz MUP-a TK je saopćeno da je u protekla 24 sata javni red i mir narušen pet puta. Evidentirano je izvršenje  šest krivičnih djela.Dogodilo se pet saobraćajnih nesreća. U tri nesreće zabilježena je samo  materijalna šteta, a u jednoj saobracajnoj nesreći jedno lice zadobilo je teške tjelesne povrede. Za jedno osobu ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda. 

HITNA MEDICINSKA POMOĆ : Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 164 medicinske usluge.

VATROGASCI: Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata  imali su jednu tehničku intervenciju,  gasili jedan požar na  kontejneru  i jedan požar na automobilu.

VODOVOD: Iz Preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Tuzla saopćeno je da sva tuzlanska naselja imaju uredno vodosnadbijevanje.

CENTRALNO GRIJANJE: Jutros radijatori topli, odnosno uredna je  isporuka toplotne energije.

KOMUNALAC: U JKP “Komunalac” Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

UKC: Servisnim informacijama dodajemo i to da su na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođene četiri bebe, dvije djevojčice  i dva dječaka.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*