RTV7: Ispratite Staru i dočekajte Novu uz naš cjelodnevni otvoreni program

Danas RTV7 zajedno sa svojim gledaocima i slušaocima tradicionalno ispraća Staru, a dočekuje Novu 2021. godinu.  

Ova godina bila je izazovna za sve građane, zajedno sa Vama prošli smo kroz strah, neizvjesnost, brigu koje nam je donijela pandemija korona virusa, a u isto vrijeme zajedno smo se radovali pozitivnim pričama, kojih je srećom bilo i u 2020. U tom pozitivnom duhu želimo da ispratimo godinu i dočekamo Novu, od koje svi imamo velika očekivanja.

Naš cjelodnevni otvoreni program počeo je u 07:00 sati, a trajat će sve do 20: 00 sati. Novogodišnji program posvećen je samo vama, jer smo pripremili bogat i sadržajan program. Uz brojne nagrade, ankete, reporterska javljanja sa nekoliko gradskih lokacija, razgovore sa muzičarima iz našeg grada, BiH ali i zemalja okruženja, uživaćemo u dobroj muzici.

Ove godine nema javnog dočeka Nove godine, preporuka nadležnih je da se izbjegavaju okupljanja i da se ovaj dan dočeka u krugu porodice. Mi ćemo biti dio Vaše porodice, a putem malih ekrana pokušaćemo da donesemo dašak vedre atmosfere u posljednjem danu ove godine.

U večernjim satima prisjetićemo se kako se Nova godina slavila u Tuzli na Trgu slobode proteklih godina. Brojni muzički blokovi bendova koji su nas uveseljavali prošlih godina ove godine uveseljavaće Vas putem malih ekrana. U Novoj godini, od 1 do 3 sata ujutru, očekuje vas i Zeus Holiday Party uz fantastične izvedbe koje je za vas pripremio DJ Daki.

Pozivamo Vas da Staru godinu ispratite uz program RTV7 Tuzla.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*