Vremenska prognoza za naredne dane

U nedjelju u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, u Hercegovine sa slabijom kišom. U Bosni povremeno slabije padavine. Na planinama će padati i snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 9, na jugu zemlje do 12 stepeni.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno. Lokalno može padati slaba kiša. Na planinama i slab snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 7, na jugu zemlje do 11 stepeni.

U utorak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim dijelovima. Do kraja dana, padavine se očekuju i u ostatku zemlje. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, a na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 7, na jugu zemlje do 11 stepeni.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*