Roma i Inter još uvijek bez dogovora, slijede odlučujući sati za transfer Džeke

Italijanski klubovi Roma i Inter još uvijek nisu postigli dogovor o razmjeni igrača Edina Džeke i Alexisa Sancheza, a ukoliko tim iz Milana u narednih nekoliko sati ne promijeni detalje dogovora, naš napadač će ostati u Rimu i narednih pola godine.

Predstavnici Vučice i Nerazzurra su se sastali jučer u Milanu i razgovarali o mogućnosti razmjene Džeko – Alexis, a sastanci su nastavljeni i danas i prema pisanju Fabrizija Romana, novinara koji je prvi javio informaciju da bi Džeko mogao preći u Inter, klubovi još uvijek nisu postigli dogovor.

“Još uvijek nema nikakvog sporazuma između Intera i Rome za razmjenu Džeke i Alexisa. Ako Inter u narednim satima ne promijeni nijedan detalj dogovora, razmjena će propasti”, piše Romano na Twitteru.

Podsjećamo, ranije su mediji u Italiji pisali da je razlika u bruto troškovima plate Džeke i Sancheza 3 miliona eura, a Inter to ne želi platiti.

Ipak, Nerazzurri bi mogli “pokloniti” Romi nogometaša Andreu Pinamontija na posudbu do kraja sezone u paketu sa Sanchezom ukoliko Roma “pokrije” pomenutu razliku.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*