Servisne informacije za 8.3.: Bez vode naselje Kiseljak

MUP TK – Iz MUP-a TK nam je saopćeno da je u protekla 24 sata javni red i mir sedam   puta  narušavan.  Evidentirano je izvršenje 10  krivičnih  djela. Na području TK se dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda,  u kojima je jedno lice zadobilo lakše povrede, a u pet  nesreća zabilježena je samo materijalna šteta.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 209 medicinskih usluga.

VATROGASCI – Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata  imali su četiri intervencije, gasili požar na kontejneru , zatim na jednom dimnjaku te dva puta gasili nisko rastinje.

VODOVOD – Iz Preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Tuzla saopćeno je da je naselje Kiseljak bez vode  zbog kvara koji će bti saniran tokom dana.

CENTRALNO GRIJANJE – Jutros radijatori topli, odnosno uredna je  isporuka toplotne energije.

KOMUNALAC – Iz JKP “Komunalac” Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

UKC – Servisnim informacijama dodajemo i to da su na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođene tri bebe i to tri dječaka.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*