Servisne informacije za 5.4.

U Elektrodistribuciji Tuzla su najavili da će zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži doći će do prekida u snadbijevanju električnom  na područjuGrada Tuzle: -u naseljima: Požarnica, Stara Solana, Babajići, Bare, Kovačevo Selo, Vasići, Pelemiši, Čaklovići, Sarajac,te ulicama: Oslobodilaca, Ahmeta Kobića, Hajrudina Mešića, Kasima Bilića i Mikelje Tešića u vremenu od 08:30 do 15:30 sati, -u naselju Kovačevo Selo u vremenu od 08:30 do 10:30 sati.

MUP TK – Iz MUP-a TK nam je saopćeno da je u protekla 24 sata javni red i mir narušen 12 puta. Evidentirano je izvršenje  5 krivičnih djela. Dogodilo se 8 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, 7 osoba zadobilo je lake tjelesne povrede a u  3 saobraćajne nesreće zabilježena je samo  sa materijalna  šteta.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 186 medicinskih usluga.

VATROGASCI –Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata nisu imali nijednu intervenciju.

VODOVOD – Iz Preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Tuzla saopćeno je da je vodosnadbijevanje uredno.

CENTRALNO GRIJANJE – Uredna je  isporuka toplotne energije.

KOMUNALAC – Iz JKP Komunalac Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

UKC – Servisnim informacijama dodajemo i to da su na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođene 3 bebe.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*