Servisne informacije za 17.4.: Radijatori i dalje topli

MUP TK – Iz MUP-a TK nam je saopćeno da je u protekla 24 sata javni red i mir narušen 4 puta. Evidentirano je izvršenje 9 krivičnih djela. Dogodilo se 8 saobraćajnih nesreća, u kojima su lakše tjelesne povrede zadobile 3 osobe.  O stepenu povreda ljekari se nisu izjasnili za 6 lica.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 213 medicinskih usluga.

VATROGASCI – Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata imali su dvije tehničke intervencije.

VODOVOD – Iz Preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Tuzla saopćeno je da je vodosnadbijevanje grada uredno.

CENTRALNO GRIJANJE –  I jutros radijatori topli, odnosno uredna je  isporuka toplotne energije. Iako je pravilnikom predviđeno da grijna sezona traje do 15. aprila ona će ipak biti produžena. Sve dok vremenske prilike ne budu povoljnije radijatori u Tuzli će biti topli, saopštili su iz Centralnog grijanja.

KOMUNALAC – Iz JKP Komunalac Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu.

UKC – Servisnim informacijama dodajemo i to da je  na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođeno 8 bebe,  4 djevojčice  i  4 dječaka.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*