Servisne informacije za 22.juni: Bez vode nekoliko tuzlanskih naselja

MUP TK- Iz MUP-a TK smo saznali da javni red i mir četiri puta narušavan u protekla 24 sata. Evidentirano je izvršenje sedam  krivičnih djela. Na području TK se dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobile tjelesne povrede o kojima se ljekari nisu izjasnili, a u šest nezgoda je zabilježena samo materijalna šteta.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Kako smo doznali iz Službe hitne medicinske pomoći, pružene su 192   zdravstvene usluge.

VATROGASCI – Dežurni vatrogasci su u protekla 24 sata obavili  tri tehničke intervencije, gasili jedan požar niskog rastinja i požar na konterjneru.

VODOVOD –  Doći će do prekida vodosnabdijevanja od petlje Šićki Brod do Mejdana što podrazumijeva: Moluhe, Drežnik, 18 Hrvatske Brigade, Miladije, dio Krojčice, Bosne Srebrene, Amalije Lebeničnik, Drage Karaman, Lipnica, Bukinje.Veći potrošači koji će ostati bez vodosnabdijevanja su: Termoelektrana Tuzla, Bingo City, Siporeks, Solana, TTU, Robot, BKC, Dorah.
Prekid vodosnabdijevanja je zbog radova na glavnom cjevovodu, a otklanjanje kvara će se izvoditi u periodu od 08:00 pa do završetka radova.

MAT Tuzla-  Letovi se odvijaju prema utvrđenom planu letenja.

KOMUNALAC – Iz JKP “Komunalac” Tuzla kažu da je uredan odvoz smeća i higijena grada.

UKC- Servisnim informacijama dodajemo i to da je na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođeno osam beba, tri djevojčice  i pet dječaka.

CENTRALNO GRIJANJE – U toku pripreme za narednu sezonu grijanja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*