(VIDEO) Zasijeda Gradsko vijeće Tuzla

Gradsko vijeće Tuzla u prijepodnevnom je dijelu sjednice  usvojilo  izmjene dijela obuhvata izmjene Regulacionog plana prostorne cjeline Stupine u Tuzli , Odluku  o izmjenama i dopunama odluke  o provođenju  izmjene Regulacionog plana  prostorne cjeline  „Stupine“ u Tuzli kao i Odluku  o usvajanju izmjene dijela obuhvata  izmjene ovog Regulacionog plana.

Usvojena je i odluka o nerazvrstanim cestama u Gradu Tuzli. Vijeće je usvojilo  i Odluku  o izmjeni Odluke  o nazivima ulica i  trgova u Gradu Tuzli i  i naseljima na području Tuzle.

Usvojena je odluka o davanju prethodne saglasnosti  nadzornom odboru JP Gradska veterinarska stanica DOO Tuzla  za imenovanje direktora društvaa usvojena je i Odluka  o raspisivanju javnog oglasa  za izbor i imenovanje predsjednika i članova UO Javne zdravstveno –nastavne ustanove Dom zdravlja „Dr Mustafa Šehović“ Tuzla, Odluka o utvrđivanju posebnih uslova i kriterija za njihov  izbor i imenovanje  kao i Rješenje  o imenovanju Komisije za izbor i  predsjednika i članova UO JZNU Dom zdravlja Tuzla.

Vijeće je usvojilo i Odluku o izmjeni Odluke o davanju u zakup poslovnih zgrada, poslovnih  prostorija i garaža kao i rješenje o imenovanju Komisije  za provođenje javnog oglasa  o davanju u zakup  poslovnih zgrada , poslovnih prostorija i garaža.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*