KBS Tuzla vrši upis novih članova

Važnost sporta u pravilnom i kvalitetnom razvoju djece i mladih je od izuzetnog značaja. Za zdravlje djece i mladih, prvenstveno u vremenu pandemije, digitalizacije i drugih faktora koji utiču na smanjenu aktivnost od suštinske važnosti je kvalitetna i sadržajna fizička aktivnost koja će poticati pravilan rast i razvoj.

Iz Kluba borilačkih sportova “Tuzla” ovim putem obavještavaju javnost da je klub započeo kampanju upisa novih članova koja ima za cilj motivisanje roditelja da svoju djecu uključe u sportske aktivnosti.

Zašto baš karate? Karate je sport (vještina) koja razvija kompletnu ličnost, motoričke i psihofizičke aktivnosti a idealan je kao bazični, pripremni sport za prelazak na druge sportske discipline. Kao sport karate daje mogućnost da ga treniraju sve osobe od 5 do 85 godina starosti njeguje čvrstu ličnost, upornost i omogućuje ostvarivanje vrhunskih sportskih rezultata.

Treninzi se odvijaju u specijalno opremljenim sportskim dvoranama uz nadzor vrhunskog trenerskog kadra. Klub borilačkih sportova “Tuzla” sa tradicijom dužom od 20 godina garantuje najkvalitetnije moguće uslove za treniranje.

(RTv7)


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*