Servisne informacije za 27. septembar

MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen četiri puta. Evidentirano je izvršenje 4 krivična djela. Dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda u kojima je teške tjelesne povrede zadobilo jedno lice, tri lake a o stepenu povreda ljekari se nisu izjasnili za jedno lice. Evidentirane su 3 nezgode sa materijalnom štetom te 7 ostalih događaja.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Građanima je pruženo 206 zdravstvenih usluga od strane Službe hitne pomoći Doma zdravlja Tuzla.

PVJ TUZLA – Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata imali su intervencije na gašenju dva požara niskog rastinja, jedan požar divlja deponija smeća, te jedno zapaljeno sijeno.

JP VODOVOD I KANALIZACIJA TUZLA – Dio naselja Ljubače je bez vode zbog kvara koji će biti otklonjen tokom dana, saopćeno je iz JP Vodovod i kanalizacija Tuzla. U ostalim naseljima uredno vodosnabdijevanje.

JP CENTRALNO GRIJANJE TUZLA – Preduzeće Centralno grijanje Tuzla vrši pripreme za novu grejnu sezonu.

JP KOMUNALAC TUZLA – Odvoz smeća se vrši po planu i programu, kažu u JKP Komunalac Tuzla.

JP ELEKTRODISTRIBUCIJA – Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži danas će doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom na području grada Tuzle u ulicama: Vršani, Vakufska i Nesiba Malkića u vremenu od 08:30 do 11:30 sati.

MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Letovi sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za sada se odvijaju po planu letenja za današnji dan.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*