Servisne informacije: Ulica Meme Suljetovića te dio Matića trenutno bez vode

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom na području Tuzle u ulici FIkreta Salihovića Fikre od broja 120 do broja 289 u vremenu od 09:00 do 12:00 sati.

MUP-a TK- Iz MUP-a TK smo saznali da javni red i mir nije narušavan. Evidentirano je izvršenje sedam  krivičnih djela. Na području TK se dogodilo se  sedam  saobraćajnih nezgoda, u kojima su   dvije osobe zadobile teške tjelesne povrede, o povredama dvije osobe ljekari se nisu izjasnili, a u četiri nesreće zabilježena samo materijalna šteta.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Kako smo doznali iz Službe hitne medicinske pomoći, pruženo je 168  zdravstvenih usluga.

VATROGASCI – Dežurni vatrogasci su u protekla 24 sata obavili   jednu tehničku intervenciju, zatim gasili jedan požar dimnjaka na Zlokovcu, te obavili I gašeenje požara na elektroinstalacijama u Mramoru.

VODOVOD – Ulica Meme Suljetovića te dio Matića trenutno nemaju vodu zbog kvara koji će biti saniran tokom dana. Uredno snabdijevanje vodom u svim gradskim i prigradskim naseljima. 

MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Letovi se odvijaju po planu letenja.

KOMUNALAC – Iz Javnog komunalnog preduzeća Komunalac Tuzla kažu da je uredan odvoz smeća i higijena grada.

CENTRALNO GRIJANJE – U toku je tehnološka proba sistema centralnog grijanja na području Tuzle.

UKC – Servisnim informacijama dodajemo i to da je na tuzlanskom UKC- u protekla 24 sata rođeno šest beba, četiri djevojčice  i dva dječaka.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*