U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Karakaja poginule majka i kćerka

Na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Karakaj sinoć se dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj su dvije osobe, majka i kćerka, izgubile život.

Na mjestu saobraćajne nesreće, do koje došlo oko 20.00 sati, poginula je tridesetšestogodišnja žena S.K, dok je njena šestogodišnja kćerka od posljedica povreda preminula u bolnici u Tuzli.

Također, tri osobe su povrijeđene.

Iz CJB Bijeljina je saopćeno da su se sudarili vozilo ”golf 4” kojim je upravljao H.M., a njegov suvozač je bio sedamnaestogodišnji mladić koji je zadobio lakše povrede i ”golf 2” kojim je upravljao D.K. koji je zadobio lakše povrede i suvozač S.S. koji je prevezen u UKC Tuzla, o stepenu njegovih povreda ljekari se još nisu izjasnili.

Putnici u vozilu bili su S.K. (1979.), koja je od zadobijenih povreda smrtno stradala i djevočica starosti šest godina koja je zadobila teške povrede. Od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi djevojčica je preminula u UKC Tuzla u 23.00 sati.

Policija u Zvorniku izvršila je uviđaj, a nadležni tužilac je naložio preduzimanje mjera i radnji radi utvrđivanja tačnih uzroka koji su doveli do ove teške saobraćajne nezgode.

Od 20.15 do 22.20 sati na dijelu magistralnog puta Zvornik –Tuzla saobraćaj je bio obustavljen zbog uviđaja nesreće.

(Fena)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*