U saobraćajnoj nesreći kod Banje Luke poginuli vozač “Punta” i suvozač

U teškoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor, u mjestu Piljagići, poginuli su vozač automobila “punto“ Ajder Žiko (1953.) i suvozač u tom vozilu Jovan Vukelić (1953), oba iz Banje Luke – potvrdila je Feni glasnogovornica Okružnog tužilaštva Banja Luka Maja Đaković Vidović.

U ovoj saobraćanoj nesreći, do koje je došlo oko 16 sati, učestvovali su teretno vozilo marke “fiat“, kojim je upravljao Srđan Babić (1983.) iz Novog Grada/Bosanskog Novog i putničko vozilo “punto“ za čijim volanom je bio stradali Žiko, a na mjestu suvozača Vukelić.

Uviđaj na mjestu ove saobraćajne nezgode obavila je dežurna tužiteljica Okružnog tužilaštva Banja Luka Željka Fabić, zajedno s pripadnicima banjalučke policije.

Tužiteljica je naložila obdukciju tijela stradalih te preduzimanje svih mjera, radnji i vještačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok sudara “punta“ i teretnog kamiona.

U drugoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila danas u poslijepodnevnim satima također u Banjoj Luci smrtno je stradala jedna osoba.

U toku je uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više detalja.

Zbog kiše koja pada na banjalučkom području vozi se po mokrim i klizavim kolovozima.

(Fena/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*