Elektroprivreda BiH:Ranjen Fejsal Hrustanović, član Nadzornog odbora

Uoči održavanja Skupštine Društva JP Elektroprivreda BiH, na platou ispred ulaza u poslovnu zgradu Direkcije (ul.Vilsonovo šetalište br.15, Sarajevo), izvršen je napad vatrenim oružjem na  Fejsala Hrustanovića, člana Nadzornog odbora JP Elektroprivreda BiH, potvrđeno je iz ove kompanije.

– Prema saznanjima kojima raspolažemo, napad se ne može dovesti u vezu sa članstvom  Hrustanovića u organu JP Elektroprivreda BiH. Druge činjenice o događaju biće saopćene od  nadležnih organa, budući da je uviđaj u toku – kaže se u saopćenju.

Osoba inicijala F.H. koja je povrijeđena u pucnjavi koja se dogodila u 9.55 sati ispred zgrade Elektroprivrede BiH u Sarajevu primljena je na Kiniku za abdominalnu hirurgiju KCUS-a, potvrdila je Feni portparol Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Muamera Šehić.

Kako je kazala, na KUM je primljena jedna muška osoba.

– Radi se o osobi inicijala F. H. koja je zadobila ustrelnu ranu s desne strane grudnog koša i prostrelnu ranu desne natkoljenice. Povrijeđeni je smješten na Kliniku za opštu i  abdominalnu hirurgiju – kazala je Šehić.
(Fena/

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*