BKC TK: Manifestaciju „Knjigom u susret proljeću“ otvara promocija knjige „Bejat“

BMG Bosanska medijska grupa i Bosanski kulturni centar Tuzlanskog kantona, u periodu od 18. do 24. februara 2022. godine organizuju Manifestaciju „Knjigom u susret proljeću“, u okviru koje će biti upriličene četiri promocije knjiga domaćih autora.

Manifestaciju 18. februara 2022. u 18.00 sati otvara promocija knjige „Bejat“ Suvada Hadžića, a dan kasnije u subotu 19. februara 2022. u 16,00 sati je promocija knjige Vjetrova dom“ Amele Delić.

Obje promocije će se održati u Pavoj sali BKC-a u Tuzli uz obavezno pridržavanje svih higijensko-epidemiloških mjera.

Manifestacija će biti nastavljena u srijedu 23. februara 2022. u 18,00 sati u Plavoj Sali BKC TK  pomocijom knjige „Bar jednom da mi se diviš“, autorice Alme Imamović, a posljednja od četiri promocije je 24. februara 2022. kada će u Maloj galeriji od 18,00 sati biti promovisana knjiga „Namaste kažem“ autorice Enisa Alibalić.

Više informacija o predstojećim događajima u okviru manifestacije može se pronaći na web stranici BKC TK i profilima na društvenim mrežama BKC TK i BMG.risustvo događajima je slobodno uz pridržavanje aktuelnih higijensko-epidemiloških mjera.

(RTV7/ BKC TK )

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*