Privreda TK na sajmu turizma u Beogradu: Komora pripremila ponudu, poziv turistima

U Beogradu se od 24. do 27. marta održava 43. Međunarodni beogradski sajam turizma, kao i 17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 12. Međunarodni sajam vina BEOWINE. Zahvaljujući susretljivosti Dragana Zečevića koordinatora projekta Sajma turizma, izuzetno dobrim odnosima, kvalitetnoj saradnji u prethodnom periodu sa Beogradskim sajmom, Kantonalna privredna komora Tuzla je i ove godine obezbijedila prostor za predstavljanje svojih članica. Od 2019. godine Komora je redovan učesnik ovog najvećeg turističkog sajma u regionu, sa zajedničkom postavkom Privreda TK.

Ove godine, u saradnji sa Turističkom zajednicom Grada Tuzla i članicama Udruženja za trgovinu, ugostiteljstvo i turizam te Udruženja turističkih agencija, Komora je pripremila i jednu novost.

Riječ je o afiši, svojevrsnom pozivu turistima da posjete Panonska jezera, Tuzlu, Tuzlanski kanton, koja im nudi paket ponudu.

Želja je turistima, posjetiocima Tuzle i Tuzlanskog kantona, ponuditi nešto novo.

Potpuno drugi pristup ljetovanju, godišnjem odmoru, ljetnim turističkim destinacijama…

Pripremljeni su prijedlozi sadržaja za jednodnevni, dvodnevni i trodnevni boravak u Tuzli i Tuzlanskom kantonu sa posebnim pogodnostima.

Za posjetioce, donosiocu ove brošure, uz preporuku šta da posjete, priređeni su i određeni popusti pri posjetama ugostiteljskim objektima, panonskim jezerima, frizerskom salonu, mjenjačnici, uključujući i pogodnosti za prijevoz na relaciji Beograd – Tuzla – Beograd.

Ponuda će biti distriburiana u Beogadu na Sajmu turizma tokom četiri dana trajanja sajma, donosilac afiše ostvaruje navedene popuste i važi samo za turiste iz inostranstva, konkretno, posjetioce Sajma turizma u Beogradu.

(tuzlarije)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*