(VIDEO) “Odmori u BiH”: Uslovi i pravila korištenja turističkih vaučera Vlade FBiH

Prodaja paketa u okviru programa turističkih vaučera Vlade FBiH počinje 8.8.2022. godine i traje do utroška raspoloživih sredstava u iznosu od 2 miliona KM, određenih Odlukom Vlade FBiH za program turističkih vaučera, odnosno najkasnije do 30.12.2022. godine.

Ukupan broj raspoloživih vaučera je 10.000, a svaka od tri odabrane elektronske platforme putem kojih se realizuje ovaj program na raspolaganje je dobila 1/3 od ukupnog broja. Platforma odmoriubih.ba odabrana je kao jedna od tri elektronske platforme putem kojih će biti realizovan pomenuti program.

Turistički vaučer se aktivira prilikom kupovine jednog od turističkih paketa kreiranih u okviru ovog programa, u vidu popusta od 200,00 KM prilikom obračuna finalne cijene paketa u procesu kupovine.

Minimalna cijena pojedinačnog turističkog paketa u okviru ovog programa iznosi 250,00 KM. Kupac ne može kupiti turistički paket iz grada/općine u kojoj ima prijavljeno prebivalište.

Svi detalji dostupni su na web stranici odmoriubih.ba pojasnio je u programu Radio Tuzle, Enis Avdić, direktor pomenute platforme.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*