Donacija Crvenom križu TK

Turska kompanija „ArčeliK“ i „Omega“ Živinice , lideri u prodaji bijele tehnike u BiH, juni su posvetili ugroženim i nastradalim od poplava i klizišta u BiH. Tim povodom danas je upriličena press konferenciju na kojoj je doniran ček u vrijednosti od 75 hiljada EURA Crvenom križu TK koji će u narednom periodu ova novčana sredstva podijeliti svim ugroženim građanima na prostoru cijele BiH.

Na press konferenciji u tuzlanskom Tržnom centru „Omega“ bilo je govora o nevremenu i prirodnim katastrofama, koje su nedavno zadesile cijelu BiH. Iz tog razloga predstavnici kompanije „Omega“ i turske kompanije „Arčeli“ odlučili su pomoći ugroženom stanovništvu. Od prvog dana katastrofe „Omega“ je sa svojom servisnom službom aktivirana u punom kapacitetu na tehničkoj pomoći u brzom kvalitetnom pružanju usluga servisiranja uređaja „Beko.

Beko i Omega će do kraja juna donirati najugroženijim domaćinstvima oko 350 hiljada KM u bijeloj tehnici , higijenskim paketima, te besplatnim servisnim uslugama , putem Crvenog križa TK .Takođe, ovisno o potrebama kupaca organizirat će nabavku svih uređaja iz njihovog asortimana na odgođeno plaćanje, o čemu će kupci biti dodatno obaviješteni.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.