Sve je spremno za koncert Zdravka Čolića u Mejdanu, ulaznice rasprodane!

Kapacitet dvorane Mejdan za koncert Zdravka Čolića zakazan za subotu 21.03.2015. je popunjen,a karte prodate, ističe organizator koncerta “Beral Music”.

– Vladalo je veliko interesovanje za koncert, te smo prodaju rasporedili na više dana kako bi više zainteresovanih moglo da dođe do ulaznice.U suprotnom bi ulaznice bile rasprodate odmah nakon puštanja. Svi posjetitelji koji dolaze iz drugih gradova, a koji su izvršili svoje rezervacije, ulaznice mogu da podignu na prodajnom mjestu CD SHOP MIDO – Korzo Tuzla, na kojem su ih i rezervisali do 16:00 sati u subotu 21.03.2015. ,ističe organizator koncerta, te navode kako će  ulazna vrata dvorane biti otvorena od 18:30 sati.Pozivaju publiku da svoj dolazak planira sukladno tome.

Ukoliko niste nabavili ulaznice na vrijeme, ne kupujte ih od preprodavača radi moguće pojave falsifikata s kojima vam neće biti omogućen ulaz. Ulaznice posjeduju više vidljivih i nevidljivih zaštita koje samo obučeni djelatnici mogu raspoznati, napominju organizatori uz iskrene želje da se svi koji su obezbjedili ulaznice za koncert lijepo provedu.

(Tuzlanski.ba/rtv7)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*