Savez općina I gradova FBiH: Do 5. juna otvoren konkurs za najbolji novinarski članak ili prilog sa lokalnog nivoa (VIDEO)

Uspostavljanjem nagrade za najbolji objavljeni novinarski članak ili prilog (radio ili TV prilog) sa lokalnog nivoa, Savez općina i gradova FBiH kao krovna organizacija lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine želi da potakne izvještavanje sa lokalnog nivoa i široj javnosti približi dobre primjere rada lokalne samouprave. U isto vrijeme, Savez ovom nagradom želi da podrži novinarski rad u informisanju javnosti.

Nagrada će se dodijeliti za autorske publikovane priloge i tekstove objavljene u periodu od 07.04. do 05.06.2023. godine. Nagrada za najbolji novinski članak ili prilog (radio ili televizijski prilog) sa lokalnog nivoa biće dodijeljena krajem mjeseca juna 2023. godine na prigodnoj manifestaciji.

Tim povodom, u našem otvorenom radijskom programu, razgovarali smo sa mr.Hazimom Okanovićem, saradnikom za informisanje, komunikacije I medije u Savezu općina I gradova FBiH.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*