U subotu, 26. avgusta Internacionalni Geargrinder moto party

ACE OF SPADES MC BiH CHAPTER GEARGRINDER TUZLA najavljuje veliki događaj za sve ljubitelje dvotočkaša i za sve građane i goste u našem gradu. 

U subotu, 26. avgusta 2023., Trg Slobode će postati epicentar adrenalina i dobre zabave, jer će se održati 12. Internacionalni Geargrinder moto party

Svečanost će biti obogaćena nastupima dva poznata benda – Generacija bez kompasa i Texas Flood. Njihove muzičke note će dovesti do savršene atmosfere za sve prisutne, obećavajući nezaboravno veče ispod zvijezda.

Osim muzike, posjetioci će imati priliku da učestvuju u uzbuđujućoj tomboli. Organizatori su obećali niz vrijednih nagrada koje će srećni dobitnici imati priliku ponijeti kući.

Ono što čini ovaj događaj posebnim je činjenica da je ulaz za sve posjetioce besplatan, baš kao i svake godine do sada. ACE OF SPADES MC BiH CHAPTER GEARGRINDER TUZLA kontinuirano podržava svoje obožavaoce i svake godine svome gradu priredi nezaboravan rock spektakl

S obzirom na uspješnost prethodnih moto partya koje je organizovao ACE OF SPADES MC BiH CHAPTER GEARGRINDER TUZLA, očekuje se da će i ovogodišnji događaj privući veliku pažnju i okupiti ljubitelje motociklizma iz cijele zemlje i šire kao i da posjeta građanstva nece izostati.

Bez sumnje, 12. Internacionalni moto party će se istaknuti kao događaj koji se ne smije propustiti. Stoga, rezervišite datum 26. avgusta i pripremite se za nezaboravno veče na trgu Slobode u Tuzli.

Za više informacija i detalja o događaju, pratite zvanične kanale ACE OF SPADES MC BiH CHAPTER GEARGRINDER TUZLA.

RTV7

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*