U Tuzli od 16. do 18. maja “1. Sajam kafe i čokolade”

U Tuzli će od 16. do 18. maja biti upriličen “1. Sajam kafe i čokolade”. Ovo je, kako navode organizatori iz Centra “Activus” Tuzla, prilika za nezaboravan doživljaj, uz degustaciju najkvalitetnijih kafa i čokolada, majstorske radionice za pripremu kafe, prezentacije renomiranih stručnjaka iz prehrambene industrije, kao i događaje iz kulture.

Sve na jednom mjestu, na “Sajmu kafe i čokolade” u Hrvatskom kulturnom centru u Tuzli.

Na sajmu će se predstaviti distributeri, ugostitelji, proizvođači opreme, zastupnici, uvoznici i veliki broj izlagača svjetski poznatih brendova kafe, čokolade i drugih poslastica, čajeva, opreme.

Manifestacija ove vrste je dugo očekivana u Tuzli, a namijenjena je svim ljubiteljima kafe, kao i onima koji žele saznati više o ovom napitku. Ujedno je ovo prilika za upoznavanje, razmjenu iskustava i komunikacije među ugostiteljima i trgovcima.

(RTV7)

3 0 komentara

  1. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*