(VIDEO) Paunoski: Interesovanje za filmove je veliko, posjetioce na Trgu Slobode očekuje “prava čarolija”

Bingo Group, najveća poslovna grupacija u BiH, ekskluzivni je sponzor 29. Sarajevo Film Festivala, najprestižnijeg festivala u ovom dijelu Evrope.

Ove godine donose festivalsku atmosferu i posebnu filmsku čaroliju pod otvorenim nebom u Tuzlu. Od 11.8. do 18.8. Bingo ljetno kino će biti na Trgu slobode.

Naime, u godini kada Bingo Group obilježava svoju 30 godišnjicu, saradnja sa Sarajevo Film Festivalom je više nego dobrodošla, a omogućila je da Tuzla postane dio ovog prestižnog festivala, svjetski poznatog po promicanju filmske kulture i umjetnosti, kazala je za Radio Tuzlu Tatjana Paunoski, rukovodilac službe trade marketinga u kompaniji Bingo. Istakla je da je interesovanje veliko za projekcije, te da pripremaju “pravu čaroliju” za sve posjetioce.

Podsjećamo, 09. augusta počela je prodaja ulaznica u Tuzli na adresi Soni trg 6, u prostorijama Turističkog informativnog centra Turističke zajednice grada Tuzle, gdje se ulaznice mogu kupiti svakim danom od 13.00 do 20.30 sati.

Pozivaju se ljubitelji filma da posjete Turistički informativni centar, uzmu svoj primjerak SFF žurnala i na vrijeme obezbijede ulaznice za gledanja filmova u predivnom ambijentu Ljetnog kina na Trgu slobode.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*