„Dođi da te volim“, novi album Marka Nikolića

„Čaroban dan“ najavni je singl dugo pripremanog albuma kantautora Marka Nikolića. Album nazvan „Dođi da te volim“ nosi pečat strastvenog stvaralaštva i umjetničke širine autora koji je svoje muzičko putovanje počeo još u 80tim godinama na jugoslovenskim dječijim festivalima a krunisao ga dva puta na velikim evrovizijskim scenama, kao prateći vokal u Beču i Kijevu.

Novi nosač zvuka Marka Nikolića, objavljen pod etiketom izdavačke kuće New Reality Production, predstavlja ne samo izuzetno zvučno putovanje kroz različite žanrove i emocije, već i plodnu saradnju sa renomiranim muzičarima Londona, New Yorka, Rima, Berlina, Beograda, Zagreba i regionalnim tekstopiscima među kojima su Marina Tucaković, Saša Milosević Mare, Biljana Spasić i Nada Bučević. Sniman je u Beogradu i Beču, gdje Marko već godinama živi i radi, a dijelom miksan i masterizovan u čuvenom studiju “Abbey Road” u Londonu, gde je zabilježena i Live verzija ovog albuma.

„Vjerujem da će ovaj album emocijom dotaknuti slušaoce različitih senzibiliteta“ rekao je Marko Nikolić o svom ostvarenju. „Želja mi je bila novim pjesmama ujediniti raznovrsne zvučne elemente i kreativnom sinergijom zabilježiti muzičko iskustvo koje će osvojiti slušaoce širom regiona“.

Album „Dođi da te volim“ savršen je izraz Markove muzičke zrelosti ali i odraz njegove posvećenosti umjetnosti i muzici. Nakon diplome Muzičke akademije u Grazu na odsjeku za „Džez i solo pjevanje“, autorski potpis stavio je na neke od najvećih hitova svojih kolega.

Ukoliko ste u potrazi za muzičkim iskustvom koje će vas podstaći na razmišljanje o životu, ljubavi i ljudskim emocijama, pred Vama je album Marka Nikolića „Dođi da te volim“. Koncertne promocije pjesama, do kraja godine, planirane su u Beogradu, Zagrebu, Skopju i Sarajevu.

YT: https://www.youtube.com/@MarkoNikolicMusic

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088948484512

IG:  https://www.instagram.com/marko.nikolich/reels/

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.