Servisne informacije za 22. oktobar

Iz MUP-a TK saznali smo da je protekla 24 sata javni red i mir narušen 3 puta. Evidentirano je izvršenje 5 krivičnih djela. Dogodilo se 8 saobraćajnih nezgoda. Teške tjelesne povrede zadobilo jedno lice, 5 lakše, a u 6 nezgoda evidentirana je samo materijalna šteta.

Kako smo doznali iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, građanima je ukupno pruženo 167 zdravstvenih usluga.

Dežurni tuzlanski vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata nisu imali intervencija.

Prema podacima jutros do 7 sati, uredno je snabdjevanje vodom svih gradskih i prigradski naselja, saopćeno je iz JKP Vodovod i kanalizacija Tuzla.

Zbog puknuća cijevi dijela vrelovoda, lociranog ispod saobraćajnice (ul. Turalibegova), „Centralno grijanje“ Tuzla danas će izvršiti sanaciju puknuća, kao i zamjenu dijela vrelovoda u periodu od 08:00 do 16:00 sati. Zbog navedenih radova očekuje se kratkotrajna obustava isporuke toplotne energije za dio naselja „Stari grad“, kao i obustava saobraćaja u ulicama Turalibegova i Klosterska u navedenom periodu. U ostalim dijelovima grada, uredno snabdjevanje toplotnom energijom, saopćeno je iz JP Centralno grijanje Tuzla.

Uredan odvoz je smeća, kažu u JKP Komunalac Tuzla.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*