Sergej Ćetković: «Jedva čekam susret sa mojim Tuzlacima»

Jedan od najpopularnijih pop izvođača u regiji, Sergej Ćetković, održaće 9. decembra veliki solistički koncert u tuzlanskoj dvorani Mejdan. Njegovi bezvremenski hitovi već više od dvije decenije osvajaju publiku, nudeći čistu emociju koju Sergejeva muzika nosi u sebi.  Veza tuzlanske publike i Sergeja Ćetkovića je posebna, građena godinama, stoga ne čudi da za ovaj koncert vlada veliki interes publike i da mu se podjednako raduju i izvođači i ljubitelji muzike ovog popularnog pjevača.

«Veoma se radujem našem novom susretu sa dragom Tuzlom i Tuzlacima. Taj grad mi je tokom moje karijere poklonio mnogo ljubavi, prijateljstava i istinske  podrške moje vjerne publike. Koncert koji ćemo održati će biti nešto posebno. Dolazim sa velikom ekipom muzičara, sviramo u većem prostoru, upravo zbog činjenice da se za moje nastupe u Tuzli uvijek tražila karta više. Zahvalan sam i sretan da me ljudi u Tuzli oduvijek vole i da je moja muzika pronašla put do njihovih srca» – istakao je Sergej Ćetković najavljujući decembarski koncert u Tuzli.

Producent koncerta Sergeja Ćetkovića u Tuzli je agencija «Zeus», a ulaznice za ovaj poseban muzički ugođaj su u prodaji.

Ulaznice za koncert u Tuzli dostupne su u prodaji:

Parter | Tribine | Fan zone

Tuzla: Sejo&Vili – Korzo | Buddy’s Gift Shop u Tuzlanci

Gračanica: Shopping Center ETNA | Caffe Times Square ’92

Online: www.kupikartu.ba

Info broj: +387 61 235 237

VIP (Info broj: +387 61 235 237) – Limitiran broj uaznica!

Provedite nezaboravnu decembarsku noć uz brojne hitove Sergeja Ćetkovića, 9. decembra u dvorani Mejdan u Tuzli.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*