Servisne infomacije za 17.novembar – Vatrogasci gasili automobil koji se zapalio kod SKPC “Mejdan” u jutrošnjoj saobraćajnoj nezgodi

Ovoga smo jutra prikupili sljedeće servisne informacije:

Iz MUP-a TK saznali smo da je u protekla 24 sata javni red i mir narušen jedanput. Evidentirano je izvršenje 8 krivičnih djela TK. Dogodilo se 5 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena. Ostalih događaja bilo je ukupno četiri.

Kako smo doznali iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, građanima je ukupno pruženo 170 medicinskih usluga, među kojima su i tri povrijeđene osobe u saobraćajnoj nezgodi kod SKPC “Mejdan”, koje su prevezene na UKC Tuzla.

Dežurni vatrogasci su u protekla 24 sata imali dvije tehničke intervencije, gasili požar na dimnjaku u Morančanima, jedan kontejner i automobil koji se zapalio nakon saobraćajne nezgode koja se jutros dogodila kod SKPC “Mejdan”.

Bez vode su ovoga jutra dio Vikaljske ulice, Čanići i dio Dobrnje zbog kvara na cjevovodu. Vodosnabdijevanje ostalih područja Grada Tuzla je uredno, saopćeno je iz JKP Vodovod i kanalizacija Tuzla.

Uredna isporuka toplotne energije u gradu, saopćeno je iz JP Centralno grijanje Tuzla.

Odvoz smeća odvija se po planu i programu, saopćeno je iz JKP Komunalac Tuzla.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*