Soccer Football - Champions League - Group G - Manchester City v BSC Young Boys - Etihad Stadium, Manchester, Britain - November 7, 2023 Manchester City's Erling Braut Haaland in action with BSC Young Boys' Cheikh Niasse and Mohamed Ali Camara REUTERS/Molly Darlington

City u problemu, Guardiola saopštio užasne vijesti uoči najbitnijeg dijela sezone

Fudbaler Manchester Cityja Erling Haaland neizvjestan je za mečeve na Svjetskom klupskom prvenstvu, saopštio je menadžer tima Pep Guardiola.

“Danas je došao u klub, doktori će obaviti novi pregled, pa ćemo vidjeti. Bio je na terapiji. Nadam se da će putovati sa nama u Saudijsku Arabiju. Mislim da neće biti spreman da igra protiv Crystal Palaca. Nije u pitanju prelom, već jak udarac koji dobio u stopalo. Doktori kažu da moramo da pratimo situaciju dan za dan ili nedjelju za nedjelju i da vidimo kako će se osjećati“, rekao je Guardiola na konferenciji za medije, a prenosi zvanični sajt kluba.

Manchester City u subotu igra protiv Palaca u Premier ligi, a u utorak će u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva na megdan pobjedniku četvrtfinala između Leona (Meksiko) i Urawe (Japan).

Finale Svjetskog prvenstva za klubove je na programu 22. decembra. Sve utakmice će se igrati u Džedi.

(N1)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*