Košarkašice StarTZ-a dočekuju Zenicu, pozivaju publiku da ih podrži

U okviru 10. kola A1 ženske košarkaške lige FBiH, tuzlanski StarTZ će od 17 sati u Univerzitetskoj dvorani dočekati ekipu OKK Zenica.

“Danas nam dolazi ekipa Zenice koja nas je pobijedila u prvom dijelu. Mi smo se spremali za ovaj revanš, iako smo oslabljeni neigranjem Lamije Dedić zbog povrede, ali se nadam da će ostatak ekipe odigradi angažovanije i doći do nove domaće pobjede”, izjavio je trener Tuzlanki Azur Korlatović.

Svoja očekivanja je kazala i Amila Andelija: “Ne podcjenjujemo ekipu Zenice i nadamo se dobroj igri i ostvarenoj pobjedi, s obzirom da nam je ovo jedna od važnijih utakmica za plasman u idućem dijelu sezone. Ovim putem pozivam našu publiku da budu naš šesti igrač i pruže nam podršku”, kazala je Andelija.

“Što se tice današnje utakmice dat ćemo sve od sebe na terenu i nadamo se pobijedi. Očekujem maksimalnu angažovanost, koncentraciju i borbenost cijele ekipe, te da će svaka igračica koja bude dobila priliku istu iskoristiti maksimalno.

Nadam se da cemo uz podrsku publike osvojiti i nova dva boda”, izjavila je kapiten ekipe Amina Mecić pred ovu za njih veoma važnu utakmicu.

(Press kluba/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*