Na Trgu slobode u podne Dječija nova godina, a noćas DJ-a Shadow Kid, Divan, Bajaga i instruktori

Posljednji je dan u 2023.godini. Građani obavljaju završne pripreme za doček Nove godine. Većina Tuzlaka I Tuzlanki će 2024.godinu dočekati u krugu porodice i prijatelja,  kao I na Trgu slobode, gdje je organizovan Novogodišnji doček.  

Tuzlanski mališani će u okviru Zime u Tuzli danas proslaviti Dječiju novu godinu na Trgu slobode, uz druženje, dječije predstave, nastup Dječijeg hora “Lege Artis”, kao I defile tuzlanskih Moto-mrazeva I kvadove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tuzla.

I ove godine Grad Tuzla I tuzlanska Turistička zajednica  organizuju doček Nove 2024.godine na  otvorenom, na Trgu slobode. Proslava počinje od 19,00 sati nastupima DJ-a Shadow Kid, u 21.00 sat je nastup grupe Divan. Od 23,00 sata u Novu godinu će Tuzlake uvesti Bajaga i instruktori.

Podsjećamo da će 1. Januara biti organizovana repriza Nove godine, ali uz nastupe DJ-a Yaha, tuzlanskog VIS Retra I Tijane Dapčević.

Večerašnji doček Nove 2024. godine na Trgu slobode Radio-televizija 7 Tuzla direktno prenosi, pa pozivamo naše slušaoce i gledaoce koji nisu u mogućnosti doći na Trg da prate naše radio i TV programe.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*