MUP Srbije: Obustavljena pretraga, nestala djevojčica se ne nalazi na pretraženom terenu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije obustavili su pretragu terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji kod Bora, jer je utvrđeno da se djevojčica ne nalazi na tom području.

Iz MUP-a Srbije saopšteno je da nakon 27 sati detaljne pretrage terena rezultati ukazuju da se djevojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kilometara kvadratnih.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom djeteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena, navedeno je u saopštenju.

Tokom proteklih 27 sati u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen juče, učestvovalo je više od 500 pripadnika MUP-a.

U potrazi su bili angažovani Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je juče oko 13 sati u Banjskom Polju kod Bora.

(BHRT)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*