Panoramski točak na Trgu slobode sutra počinje sa radom

Vođeni prošlogodišnjim iskustvom, kada je Tuzla postala prvi grad u Bosni i Hercegovini koji je ugostio panoramski točak visine 22 metra na svom Trgu slobode, ali i zbog pozitivnih reakcija građanki i građana, i ove godine će Trg slobode krasiti ova jedinstvena atrakcija.

Panoramski točak predstavlja poseban užitak, koji je pogodan za sve uzraste, a u svaku od 18 gondola moći će se smjestiti 3-5 osoba.Panoramski točak je atrakcija koja će na platou Trga slobode u Tuzli biti sve do 20. maja 2024.

Zahvaljujući odličnoj saradnji koju Turistička zajednica grada Tuzle i Bingo Group imaju kroz brojne zajedničke projekte i manifestacije, a sve uz podršku Grada Tuzle, i ovog proljeća građankama i građanima Tuzle, ali i posjetiocima i turistima, nudimo atraktivne sadržaje u okviru „Proljeća u Tuzli“.Realizaciju manifestacije „Proljeće u Tuzli“ podržavaju javne ustanove i javno-komunalna preduzeća Grada Tuzle, kao i Udruženje obrtnika grada Tuzle.

Radno vrijeme panoramskog točka će biti:

Ponedjeljak – Četvrtak: 14:00-21:00

Petak: 14:00-22:00

Subota: 11:00-22:00

Nedjelja i praznici: 11:00-21:00

Cijene ulaznica:Djeca do 3 godine: besplatno

Djeca sa poteškoćama u razvoju: besplatno

Djeca od 3 do 10 godina: 6 KM

Odrasle osobe od 10 godina pa nadalje: 8 KM

Porodični paket (2 odraslih + 2 djece uzrasta od 3 do 10 godina): 25 KM

Turistička zajednica Grada Tuzle poziva sve predstavnike medija i građane da se pridruže u petak, 5. aprila 2024. godine u 13.00 sati na Trgu slobode kako bi obilježili početak rada panoramskog točka.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*