(VIDEO) Jaganjac o Javnom pozivu za finansiranje/sufinansiranje projekata i manifestacija

Turistička zajednica grada Tuzle je 03.04.2024. godine objavila Javni poziv za finansiranje/sufinansiranje projekata i manifestacija koji doprinose obogaćivanju turističke ponude u gradu Tuzli.

Predmet Javnog poziva je dodjela sredstava Turističke zajednice grada Tuzle za finansiranje i sufinansiranje projekata i programa koji imaju za cilj podizanje kvalitete turističke ponude i promocije turističkih kapaciteta na području grada Tuzle“, u ukupnom iznosu od 50.000,00 KM, kazala je Amra Jaganjac, direktorica Turističke zajednice Grada Tuzla.

Minimalan iznos sredstava koja se mogu dodijeliti po jednoj prijavi u okviru prioritetnih područja iz člana II. ovog Javnog poziva je 1.000,00 KM,a maksimalan 5.000,00 KM.

Aktivnosti odabranih prijavitelja po ovom Javnom pozivu moraju se realizovati u periodu od 01.05.2024. godine do 31.08.2024. godine.

Prijave na Javni poziv se podnose na propisanom Prijavnom obrascu, koji je objavljen na zvaničnoj internet stranici TZ grada Tuzle (https://tztz.ba/ba/javni-pozivi/).

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*